注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

牛津初中英语

Carry on till tomorrow

 
 
 

日志

 
 
关于我

每个人都是一座山,世上最难攀越的山其实是自己。 往上走,即便一小步,也有新高度。

网易考拉推荐

8A期末专题复习归纳之一——易错题(1月16日更新)  

2011-01-08 22:42:01|  分类: 8A U4--U6 |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

词汇:

1.         Because of cold air, the temperature d __________ to -6℃yesterday.

2.         Zhalong is a __________(大自然) reserve in Heilongjiang in north-east China.

3.         The _____(丧失) of living areas makes wild animals change smaller in numbers than before.

4.         Tigers are in danger because people like their fur and make _______(药) from their bones.

5.         At that _________(时刻), I didn’t know what to do.

6.         He b__________ his leg when climbing up the tree.  

7.         Are you ________(愿意) to go to Zhalong to help scientists count the birds?

8.         Of all the boys, Tom did the ________(糟糕地)in the last Math exam.

9.         Water __________(覆盖) most part of the Earth.

 

用括号内所给词的适当形式填空:

1.         Please help __________(you) to some food, boys!

2.         I am _________(true) sorry about what I said.

3.         They were sorry for the late _________(arrive) of the plane.

4.         My cousin ________(finish) school next July.

5.         When that baby panda was born, it _________ (weight) just 100 grams.

6.         Listen! How beautifully the girls ____________(sing)!

7.         If you still do your homework _______(care), you will lose the exam again.

8.         Laura _______(hurt) her left leg last week when she rode a bicycle.

9.         I can’t really decide which one __________(choose).

 

单项选择:

(   ) 1. ----Why do you have a strong sense of __________?

         ----Because our football team ________ the game.

      A. lost; lose               B. lost; loss                C. loss; lost          D. loss; lose

(   ) 2. “I call my dog Peggy.” The sentence structure is ___________.

      A. S+V+IO+DO      B. S+V+DO+OC         C. S+V+DO        D. S+V+P

(    ) 3. There is less air pollution in the nature reserve than ________ of the country.

     A. other part        B. in other part            C. in any other part     D. the other part

(   ) 4. You can’t drink the milk on the table. It smells __________.

     A. well                       B. good                      C. bad                 D. badly

(   ) 5. ----Many people ______ in Wenchuan Earthquake.

          ----That’s terrible. I hope everything _________ now.

    A. lose their life; go well                                  B. lose their lives; goes well  

    C. lost their lives; goes well                             D. lost their lives; go well

(   ) 6. We find ______ necessary _______ more reserves.

    A. it; building   B. it; to build   C. this; building   D. that; to build

(   ) 7. The old man knows the number by __________.

    A. do a bird count   B. doing a bird count   C. doing bird count   D. do a bird counting

(   ) 8. Her mother bought her a new dress. 这句的句子类型是:

    A. S+V+DO+OC      B. S+V+DO        C. S+V+P         D. S+V+IO+DO

(   ) 9. I hear that there _____ a basketball match this afternoon.

    A. will have   B. will on   C. is going to have    D. will be

(   ) 10. ________ weather it is!

   A. What fine   B. What a fine   C. How fine   D. How a fine

(   ) 11. Simon, _______ the other boys in my class, ________ playing computer games.

   A. like; like   B. likes; likes   C. like; likes    D. likes; like

(   ) 12. ----Do you know if Tom _______ fishing in the afternoon?

           ---- I’m not sure. But if he _________go, I won’t go, either.

   A. goes; won’t   B. goes; doesn’t   C. will go; doesn’t    D. will go; won’t

(   ) 13. Some children are singing and dancing happily on the playground at the moment.

    The structure of the sentence is __________.

   A. S+V+P    B. S+V     C. S+V+DO          D. S+V+DO+OC

 

句型转换:

1.  We called her Xi Wang. (对划线部分提问)

    ________ _______ you call her?

2. The sun shone brightly all day.

    ________ ____________ the sun ________ all day?

3. I will stay at home. It will rain tomorrow. (用if合并句子)

   __________________________________________________.

4. Tom went to bed after he finished his homework. (用not…until改写)

   __________________________________________________.

5. I don’t know what I should do to help you. (同义句改写)

  I don’t know _____ _______ ________ to help you.

6. The child can watch TV after his father comes back. (同义句改写)

  The child _________ watch TV ________ his father comes back.

7. Amy will finish her report tomorrow. She will be very happy. (用if连接句子)

  Amy ________ be very happy if she _______ her report tomorrow.

8. Nick spends more time studying English than Daniel. (同义句改写)

  It ________ Daniel ________ time to study English than Nick.

9. The snow was heavy yesterday afternoon. (同义句改写)

  It ______ _______ yesterday afternoon.

10. Timmy hurried to the airport to meet his friend. (同义句改写)

  Timmy ______ ______ _______ _______ to the airport to meet his friend.

翻译句子:

1. 我认为黄颜色的衣服穿在你身上不好看。

   I ______ ________ the yellow clothes ______ _______ _______ you.

2. 我们大声地谈论直到吴先生告诉我们安静。

  We talked __________ until Mr. Wu __________ us to be __________.

3. 当小熊猫出生时,他们看起来像白色的小老鼠。

  When the babies are __________, they look like __________ __________ __________.

4. 当老师走进教室时,学生们正在讨论如何庆祝新年。

  The students ___________ how to celebrate New Year when the teacher came in.

5. 我们应该积极地采取行动来保护野生生物。

  We should _______________ protect wildlife.

6. 地震发生时,我尽我最大努力,寻找出路。

  When the earthquake happened, I _________________ to find my way out.

 

 

 

 

 

 Keys:  

词汇:

1. dropped   2. nature  3. loss  4. medicine  5. moment  6. broke 7. willing  8. worst  9. covers

 

用括号内所给词的适当形式填空:

1. yourselves  2. truly  3. arrival  4. will finish/finishes  5. weighed  6. are singing

 7. carelessly  8. hurt  9. to choose

单项选择:

1. C  2. B  3. C  4. C  5. C  6. B  7. B  8. D  9. D  10. A  11. C  12. C  13. B

 

句型转换:

1. What did  2. How did; shine  3. I will stay at home if it rains tomorrow. 

4. Tom didn’t go to bed until he finished his homework.   5. what to do  6. can't, until 

7. will; finishes  8. takes, less  9. snowed, heavily  10. was in a hurry

 

翻译句子:

1. don’t think; look nice/lovely/pretty on  2. loudly; told; quiet  3. born; little white mice 

4. were discussing  5. actively take action to/ take action actively to  6 tried my best

  评论这张
 
阅读(1452)| 评论(19)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017