注册 登录  
 加关注
   显示下一条  |  关闭
温馨提示!由于新浪微博认证机制调整,您的新浪微博帐号绑定已过期,请重新绑定!立即重新绑定新浪微博》  |  关闭

牛津初中英语

Carry on till tomorrow

 
 
 

日志

 
 
关于我

每个人都是一座山,世上最难攀越的山其实是自己。 往上走,即便一小步,也有新高度。

网易考拉推荐

9B Unit 3翻译句子  

2016-02-25 21:45:33|  分类: 新9B |  标签: |举报 |字号 订阅

  下载LOFTER 我的照片书  |

1.         我经常看到妈妈在家熨衣服。

2.         我发现他的卧室一团糟。

3.         我认为手机在日常生活中帮助很大。

4.         我发现很难满足每个人的需求。

5.         总体来说,你可以做你喜欢做的任何事情。

6.         他不知道如何感染寨卡病毒(Zika Virus)的。

7.         他太累了,一步也走不动。

8.         这个机器人足够聪明,可以探测月球。

9.         这个熊孩子把硬币撒的得满地都是。

10.     服用药物会使得你容易发困。

 



Keys:

1. I often see my mum iron clothes at home.

2. I found his bedroom in a mess.

3. I think/consider mobile phones a great help in my daily life.

4. I find it hard to satisfy everyone’s needs.

5. In general, you can do whatever you like.

6. He didn’t know how to catch Zika Virus.

7. He was too tired to walk any further.

8. The robot is clever enough to explore the moon.

9. The naughty boy spread coins all over the floor.

10. Taking pills/medicine makes it easy for you to feel sleepy.

  评论这张
 
阅读(176)| 评论(0)
推荐 转载

历史上的今天

在LOFTER的更多文章

评论

<#--最新日志,群博日志--> <#--推荐日志--> <#--引用记录--> <#--博主推荐--> <#--随机阅读--> <#--首页推荐--> <#--历史上的今天--> <#--被推荐日志--> <#--上一篇,下一篇--> <#-- 热度 --> <#-- 网易新闻广告 --> <#--右边模块结构--> <#--评论模块结构--> <#--引用模块结构--> <#--博主发起的投票-->
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

页脚

网易公司版权所有 ©1997-2017